Bilanţul Amway pentru 2015: recompense de peste 11,75 miliarde de lei acordate întreprinzătorilor din întreaga lume

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

amwayCompania de vânzări directe Amway a dat publicităţii un videoclip în care face bilanţul activităţii sale pe anul 2015.

Astfel, compania aminteşte că a avut vânzări de peste 34 miliarde de lei raportate la nivel global, că a acordat plăţi şi recompense de peste 11,75 miliarde de lei întreprinzătorilor Amway din întreaga lume. Totodată, anul trecut 14 din 20 de pieţe de top au crescut, la fel şi vânzările în 10 din ultimii 13 ani.

Reuşitele întreprinzătorilor din întreaga lume: 51.554 de calificări noi, 7.855 noi Platine, 865 noi Smaralzi, 314 noi Diamanţi, 15.570 noi Platine şi niveluri superioare, 23.139 de întreprinzători Amway au primit recompense sub formă de călătorii.

Amway are peste 19.000 angajaţi în întreaga lume care susţin afacerile întreprinzătorilor cu peste 1.150 de brevete în întreaga lume, sunt create noi produse şi sunt peste 500 de brevete în curs de aprobare. Peste 950 de cercetători şi ingineri lucrează pentru calitatea produselor, Amway deţinând 75 de loboratoare de cercetare şi dezvoltare la nivel global.

În 2015, compania a participat la marea deschidere a Centrului botanic de cercetare Nutrilite din Wuxi, China şi a investit peste 1.200 de milioane de lei în dotări noi.

Totodată, Amway aminteşte rezultatele campaniei Nutrilite menite să ajute copiii cu malnutriție și câteva dintre produsele de top ale companiei. eSpring e cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei, Artistry se numără printre primele cinci mărci premium de produse pentru îngrijirea tenului ca volum de vânzări, iar XS TM prima marcă de băutură energizantă exclusiv fără zahăr vândută la nivel mondial.

Sursa: Amwaymedia.eu

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Tibisor

    Au uitat insa sa precizeze ca per total vanzarile au scazut fata de anul precedent …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar