Bernice Hansen, unul dintre pionierii Amway, a incetat din viata la 101 ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Unul dintre primii parteneri independenți ai Amway, Bernice Hansen, a încetat din viață pe 27 septembrie, la vârsta de 101 ani. Bernice Hansen s-a numărat printre cei care i-au ajutat pe Rich DeVos și Jan Van Andel în munca de pionierat a afacerii devenite astăzi una dintre cele mai mari companii de network marketing din lume.

Bernice s-a înregistrat ca partener împreună cu soțul său în 1950, iar afacerea ei s-a dezvoltat o dată cu compania, echipa sa fiind formată astăzi din zeci de mii de parteneri independenți, din toată lumea. Bernice Hansen a contribuit enorm la succesul companiei – a declarat John Parker, directorul de vânzări al Amway, într-un eveniment comemorativ.

Bernice și Fred Hansen au început colaborarea cu fondatorii Amway ca distribuitori Nutrilite, cu 9 ani înainte ca DeVos și Van Andel să lanseze compania care anul trecut a avut vânzări de 10,9 miliarde de dolari. Când s-au întâlnit, Bernice se apropia de 40 de ani, iar Rich DeVos avea doar 23 de ani.

În urmă cu doi ani, într-un interviu pentru o publicație a companiei, Bernice Hasen povestea: Când am început, aveam doar un singur produs și un singur pliant, scris de Jay însuși, așa încât pe vremea aceea investiția de pornire a afacerii era de doar un dolar.

Două dintre cele trei fiice ale sale au continuat să dezvolte afacerea familiei Hansen ca parteneri Amway. Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la mama este să încurajăm întotdeauna oamenii, spun acestea. Potrivit fiicelor sale, Bernice Hansen știa cum să scoată la iveală calitățile oamenilor și era dispusă întotdeauna să facă un efort în plus pentru a-i ajuta pe partenerii care munceau, astfel încât aceștia să aibă succes.

Sursa: Michigan Live

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar