Ben Horowitz despre cum se gestioneaza o criza

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Oricine conduce o afacere se confruntă cu situații de criză. Ce e mai greu de definit este dacă e o criză profundă sau una care transformă compania, lucrurile fiind dificile deoarece fiecare criză este emoțională, a declarat unul din fondatorii companiei de investiții Andreesen Horowitz, Ben Horowitz, în cadrul conferinței anuale a American Magazine din luna octombrie, relatează Success.com.

Pentru a vedea luminița de la capătul tunelului trebuie să-ți reamintești principiile de la care ai pornit, spune el, cele de când ai pornit afacerea. Horowitz compară acest lucru cu a fi un șofer de curse: concentrează-te pe drum și nu pe zid, pe unde mergi mai degrabă decât pe ceea ce încerci să eviți.

”De fiecare dată când întâlnesc un CEO de succes îl întreb cum a reușit”, scrie el pe blog. ”Cei mediocri vorbesc despre mișcările lor strategice strălucite sau despre simțul lor dezvoltat de afaceri . Cei buni răspund invariabil la fel. Toți cei care fac din această categorie spun simplu: Nu am renunțat”.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar