Bancpost își face rețea de agenți de vânzare directă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

businessBancpost introduce rețeaua de Agenți de Vânzare Directă, canal de distribuție care va aduce produsele bancare la ușa clienților săi persoane fizice.

Noii agenți de vânzări vor asista clienții în spațiile selectate de către aceștia și vor oferi suport personalizat pe durata întregului proces de achiziție a produselor, de la alegerea celor mai potrivite soluții financiare până la pregătirea documentelor și obținerea aprobărilor necesare.

Prima echipă de vânzări directe va fi activă în București până la sfârșitul acestui an, iar pe parcursul anului viitor rețeaua va fi extinsă rapid pe teritoriul întregii țări, cu scopul de a dezvolta 200 de agenți în cele mai importante orașe.
Canalul de distributie directă se va axa pe produse de creditare de consum si carduri de credit, acestea fiind produsele cele mai relevante pentru publicul țintă, dar permite o mare adaptabilitate a portofoliului, pe măsura ce piața o va cere.

Rețelele de agenți de vânzări directe sunt deja introduse în sistemul propriu al multor firme și corporații, băncile situându-se pe primul loc în rândul acestora.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar