Avon Woman of the Week: Oana Ivaşcu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

oana-ivascu-woman-of-the-week-romaniaFinalul lunii august aduce un lider din România în atenția comunității globale Avon. Oana Ivașcu a fost desemnată Woman of the Week și prezentată în fluxul global de știri al companiei.

Oana Ivașcu are ambiția de a-i inspira pe ceilalți

Oana are 28 de ani și lucrează full-time ca programator IT. A terminat Facultatea de Informatică din Iași și un master în același domeniu. Pe lângă cariera pe care o are în domeniul IT, Oana este și Lider Avon de peste 13 ani.

”Ce m-a ajutat să ajung aici a fost ceea ce m-a ajutat și în oricare alte situații din viața mea: disciplina, focusul, o foarte bună organizare și creativitatea. Atunci când crezi în ceea ce faci și faci cu drag, lucrurile devin mai ușoare și mai realizabile”, spune ea.

Oana și-a dorit dintotdeauna să fie antreprenoare, să inspire încredere, să fie un lider pentru ceilalți. Spune că a avut norocul să întâlnească în Avon oamenii potriviți, la momentul potrivit.

”De mică mă vedeam susținând prezentări, având o idee de business care să aducă valoare comunității, îmi doream să fiu antreprenoare. Totodată, trăiam cu mentalitatea că îți trebuie mulți bani pentru a porni o afacere proprie. Parțial e adevărat, dar între timp m-am convins că sunt și alte căi.”, povestește ea.

Oana Ivașcu se numără printre reprezentantele Avon care au apărut pe coperta broșurii Avon România. Vezi video din culisele broșurii și alți lideri de top Avon:

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar