Avon, la Hollywood si in NBA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Vă puneați întrebarea când va apărea următorul film cu referire la domeniul vânzărilor directe? Ei bine, răspunsul este curând. Asta deoarece 20th Century Fox lucrează la un astfel de film – Avon Man – care dă viață poveștii  de succes a unui bărbat devenit reprezentant Avon.

Rolul principal îi revine lui Mark Wahlberg, pe care am avut ocazia să îl vedem în pelicule ca Planeta Maimuțelor sau Cârtița.

Și dacă tot suntem în lumea bărbaților Avon, vă mai informăm că star-ul echipei de baschet Los Angeles Clippers Chris Paul va fi imaginea noului parfum bărbătesc, Untouchable. O legendă în devenire, Paul – soț și tată a doi copii, fondator al CP3 Foundation – reprezintă viitorul baschetului și puterea dorinței de a învinge.

“Mă trezesc în fiecare dimineață cu dorința de a învinge. Acest nou parfum Avon va capta latura mea competitivă care mă motivează să joc cât mai bine, atât pe teren cât și în afara lui” explică Paul.

Untouchable va fi lansat de Ziua Tatălui și va fi reprezentat în broșură de Chris Paul și de fiul lui, Christopher Emmanuel II.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar