Avon a încheiat parteneriatul cu Maria Sharapova

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

shCompania Avon a anunţat că Maria Sharapova nu mai este imaginea parfumului Luck. Vestea vine la puţin timp după ce Federaţia Internaţională de Tenis a făcut public faptul că a suspendat-o pe sportivă timp de doi ani, dar Avon a negat că între cele două evenimente ar fi o legătură, informează Cosmetics Business.

În luna martie a acestui an, Sharapova a recunoscut că a picat testul pentru dopaj. Una dintre probe a ieşit pozitivă pentru noua substanţă interzisă, Meldonium, despre care sportiva spune că o foloseşte din 2006, din motive medicale. Medicamentul a fost folosit legal până în ianuarie 2016.

 Sharapova a fost apoi suspendată de Federaţia Internaţională de Tenis pentru doi ani, dar a afirmat că va lupta contra acestei decizii. Într-un comunicat postat pe pagina ei oficială de Facebook, Sharapova spunea: „Cât timp tribunalul a decis în mod corect că nu am încălcat cu intenţie regulile antidoping, nu pot să accept o suspendare nedreaptă şi dură de doi ani”.

Lindsay Fox, senior manager de comunicare la Avon, a declarat pentru PR Week: „Relaţia dintre Avon şi Maria Sharapova a fost un angajament limitat care se concentra pe unul dintre parfumurile noastre. Contractul expiră şi nu intenţionăm să extindem această colaborare, având în vedere situaţia actuală”.

Alţi sponsori, precum Evian, Nike şi Head au rămas lângă Sharapova în ciuda suspendării de doi ani. Şi Supergoop!, care fabrică produse pentru protecţie solară şi la care Sharapova este coproprietar, a spus încă de când a început scandalul, în martie, că va rămâne alături de jucătoarea de tenis.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar