Avon, gata să se mute din SUA în Marea Britanie după 130 de ani

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
avon-reclamaPentru prima dată în istoria sa de 130 de ani, gigantul de frumuseţe Avon, fondat la New York în anii 1880, se va muta în Marea Britanie, scrie ThisIsMoney.co.uk.
 
Compania a recrutat un conducător financiar – pe fostul director economic de la SAB, Miller, Jamie Wilson, 57 de ani – şi îşi pregăteşte instalarea în noul său cartier general din Northampton. Sediul va fi complet operaţional în următoarele săptămâni.
 
Afacerea cu parfumuri şi produse cosmetice care a devenit celebră în anii 1950 cu sloganul „Ding, dong, Avon calling”, are şi acum în Marea Britanie şase milioane de clienţi.
 
Schimbarea este parte a unei strategii de redresare de trei ani, care cuprinde desfiinţarea a 2.500 de slujbe şi lichidarea afacerilor companiei din America de Nord.
 
„Jamie a dovedit un solid leadership financiar de-a lungul carierei sale impresionante şi diverse. Acest lucru, împreună cu vasta lui expertiză asupra consumatorilor mondiali, va reprezenta un lucru extrem de preţios pe măsură ce vom continua să urmăm planul de restructurare a companiei”, a declarat Sheri McCoy, directorul executiv Avon.
 
Compania a fost, cândva, cea mai mare firmă de vânzări directe din lume, ajutând generaţii de femei americane să-şi câştige autonomia lucrând ca reprezentanţi de vânzări din uşă în uşă. A trebuit însă să lupte cu firmele care fac comerţ online, mai ales în SUA.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar