Avon dezvăluie noua direcţie strategică cu „Frumuseţe cu un scop”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

beautyforpurpose_726Avon îşi consolidează brandul odată cu lansarea unei campanii multimedia destinată să destăinuie povestea Avon unei noi generaţii de femei.

Din cauza declinului puternic din ultimii ani, Avon a fost ţinta a nenumărate ştiri avertizând asupra viitorului companiei. Acum, gigantul în vânzări directe caută să-şi spună povestea prin lansarea unei noi platforme de brand, Beauty for a Purpose (Frumusețe cu un scop).

Beauty for a Purpose reprezintă o viziune de ţintire a viitorului companiei Avon şi are temelia în istoria noastră bogată în acordarea de putere femeilor. Independenţa financiară este cea mai importantă pârghie către putere a femeilor, iar de peste 125 de ani Avon a oferit femeilor şansa câştigurilor. Dedicaţia noastră către femei este reflectată şi de munca susţinută în domeniul cancerului de sân şi a violenţei domestice în cadrul activităţii noastre de sprijinire a femeilor întru o viaţă sănătoasă, fără violenţă.”

        Sheri McCoy, CEO Avon

Maria-Sharapova--Avon-Photoshoot-2014--01Conţinutul site-ului Beauty for a Purpose pune accent pe distribuitorii, liderii şi produsele Avon. Brandul subliniază şi parteneriatul cu celebrităţi – printre care Maria Sharapova, Olivia Wilde sau Fergie – cu materiale în exclusivitate.

Avon declară că doreşte să integreze noile mesaje în toată rețeaua sa până la sfârșitul anului.

Sursa: directsellingnews.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar