Avon a devenit sponsorul echipei feminine de fotbal Beșiktaș

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Avon a devenit sponsorul echipei feminine de fotbal BeșiktașAvon a devenit sponsorul echipei feminine de fotbal Beșiktaș (BJK), unul dintre cele mai titrate cluburi sportive din Turcia. Parteneriatul este o premieră în fotbalul feminin din această țară și are scop popularizarea fotbalului feminin, atât în rândul spectatorilor, cât și al jucătoarelor.

Potrivit Avon, parteneriatul a demarat în ideea că femeile pot atinge un mare succes în fotbal la fel ca în alte domenii de activitate.

„Suntem foarte încântați că am devenit sponsorii Echipei de Fotbal Feminin Beșiktaș JK și că vom putea să le fim alături în realizările lor viitoare”, a declarat Orkun Gul, general manager Avon.

La ceremonia de parafare a parteneriatului, care a avut loc săptămâna trecută – și care a fost transmisă live pe canalul public turc – jucătoarele și stafful tehnic au semnat autografe pe tricourile Avon și au promis că vor obține titlul în sezonul următor.

„Că brandul Avon, care se bucură de un loc privilegiat în viețile cotidiene ale femeilor, a devenit sponsorul principal al Echipei de Fotbal Feminin Beșiktaș este un lucru important în sensul că va ajuta la popularizarea fotbalului ca disciplină sportivă care nu mai este exclusivă bărbaților, ci ca una care atrage un public mai larg”, a declarat Fikret Oman, președintele BJK. „Doresc să transmit sincerele mele mulțumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui parteneriat, care servi drept model în industria fotbalului”, a încheiat președintele clubului de fotbal din Istanbul.

La începutul lunii decembrie, Lyoness a anunțat semnarea unui parteneriat cu AS Roma, unul dintre cele mai titrate cluburi de fotbal din Italia și din Europa. Obiectul parteneriatului strategic îl face Cashback World, un card de recompense operat de comunitatea de shopping Lyoness.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar