Avon a renuntat la bijuterii. Silpada Designs s-a intors la vechii proprietari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Avon a vândut compania de bijuterii Silpada cu 85 de milioane de dolari co-fondatorilor companiei și familiilor lor. Jerry și Bonnie Kelly, împreună cu Tom și Teresa Walsh, au redobîndit societatea prin noua companie Rhinestone Holdings Inc.

Acum trei ani, Avon a achiziționat compania de bijuterii Silpada, cu 13 de ani vechime, pentru 650 de milioane de dolari, fiind una dintre cele mai mari achiziții din industria vânzărilor directe. La acea vreme, Silpada cu sediul în Kansas, a raportat venituri de 230 de milioane de dolari pentru anul anterior.

Achiziția Silpada – una dintre cele mai mari din istoria recentă a Avon, a avut loc sub fosta conducere a CEO-ului Andrea Jung. Sheri McCoy, succesoarea ei, s-a angajat la reduceri substanțiale în segmentele neperformante pentru a combate declinul vânzărilor companiei de frumusețe.

“Stabilizarea afacerii Avon în SUA este o prioritate de top în eforturile noastre de redresare”, a declarat McCoy. “Necontinuarea investiției în Silpada este un pas important în planul nostru, ce ne va permite să ne concentrăm resursele asupra esenței afacerii Avon”.

Vezi comunicatul de presă al companiei, prin care anunță această tranzacție

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar