Audierile în cazul Vemma au avut loc. Se așteaptă decizia judecătorilor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

JudgementMultașteptatele audieri în cazul Vemma au avut loc ieri, în Phoenix, Arizona. Compania de vânzări directe a fost acuzată de Federal Trade Comission (FTC) că ar fi de fapt o schemă piramidală ilegală.

Audierile au început, potrivit Business For Home, cu Dr. Stacie Bosley, profesor asistent la departamentul de Management, Marketing și Administrație Publică la Universitatea Hamline, care studiază în prezent dinamica schemelor piramidale, examinând factorii sociali și economici care influențează participarea la aceasta.

Dr. Bosley a declarat că primirea comisioanelor obligă afiliații să cumpere pachetele de produse, dar că nu a văzut baza de date internă  a companiei pentru a analiza dacă această afirmație se susține în cazul în discuție.

Avocatul specializat pe zona de MLM Kevin Thompson este de părere că în cadrul audierilor de ieri echipa de avocați ai Vemma a arătat că FTC nu și-a făcut prea bine temele și că, în baza mărturiilor aduse ieri, Vemma ar trebui să își reia curând activitatea.

Judecătorii au 3 zile pentru a lua o decizie, deci în scurt timp vom afla soarta companiei Vemma.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar