Ați văzut "The Downline"?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Deși ceva mai vechi, dacă nu l-ați văzut încă, vă recomandăm documentarul The Downline.  Dacă recent lansatul Forward ne prezintă oameni de succes din industria de network marketing, The Downline (lansat în 2007) urmărește evoluția vreme de un an a patru persoane care abia pornesc o afacere în parteneriat cu o companie MLM.

Trebuie să recunoaștem că network marketingul, chiar dacă uneori – ridiculizat sau neînțeles, este un fenomen extrem de interesant. De aceeași părere este și producătorul și regizorul  filmului, Eric Martinis, care mărturisește, într-un interviu pentru MLMblog.net, că înainte știa destul de puține lucruri despre network marketing și că nu își imaginase cât de fascinant este în realitate.

Martinis a mai remarcat că 90% din oameni au idei preconcepute despre acest tip de afacere (ceea ce, susține acesta, face de fapt documentarul interesant) și că nici el însuși nu a făcut excepție, descoperind că toate cunoștințele sale în domeniu erau în cea mai mare parte incorecte.

În același interviu, Martinis a mai spus că oamenii de succes pe care i-a cunoscut aveau o pasiune și o dragoste pentru acest tip de afacere greu de înțeles. Ce l-a uimit? Faptul că oamenii, chiar și cei care erau împotriva network marketingului, refuzau să vorbească despre MLM în fața camerelor, din cauza stigmatului de… “schemă piramidală”.

Ați văzut The Downline? Scrieți-ne ce se întâmplă cu cele 4 personaje 🙂 !

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

Comentarii (0)

  1. Florin

    vreo sugestie unde putem vedea filmul?

NEWSLETTER
* = câmp necesar