Asociaţia Europeană a Companiilor de Vânzări Directe are un nou şef: Dr. Thomas Stoffmehl

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

dr-thomas-stoffmehlSeldia, Asociaţia Europeană a Companiilor de Vânzări Directe, are un nou preşedinte. În cadrul reuniunii anuale care a avut loc la Bruxelles miercuri, 5 octombrie, membrii Asociaţiei l-au ales ca şef pe Dr. Thomas Stoffmehl, preşedinte director general al companiei germane LR Health & Beauty. Mandatul este de doi ani.

„Sunt nerăbdător să încep această nouă sarcină pasionantă. Seldia este bine pregătită pentru provocările ce vor veni şi se bucură de un nivel ridicat de acceptare la Bruxelles, printre decidenţi. Trebuie, deci, să reprezentăm activ interesele membrilor noştri şi să adoptăm reguli pentru industrie”, a declarat noul preşedinte al Asociaţiei Europene a Companiilor de Vânzări Directe.

Date fiind provocările majore cărora trebuie să le facă faţă multe ţări europene, este important, de asemenea, să consacrăm vânzările directe ca model comercial modern, care poate fi adaptat într-o manieră flexibilă la situaţiile de astăzi şi care oferă oportunităţi de muncă autonomă. În acest spirit, trebuie să facem în aşa fel încât să garantăm transparenţa, să stabilim condiţii-cadru clare şi să întărim încrederea în sectorul nostru”, a mai precizat Dr. Thomas Stoffmehl.

În Europa, 14,5 milioane persoane sunt implicate în vânzările directe, ceea ce face ca Bătrânul Continent să fie a treia piaţă în termeni privind importanţa acestui model comercial, care poate asigura un grad ridicat de echilibru între muncă şi viaţa cotidiană.

Dr. Thomas Stoffmehl este PDG al LR Health & Beauty din septembrie 2015. Născut în 1971, într-o familie de întreprinzători, el a fondat, împreună cu câţiva prieteni, propriul start-up în Düsseldorf, după ce a încheiat studiile de drept comercial şi un doctorat în dreptul comunitar al concurenţei. A primit însă o ofertă de la Bofrost*, în 2001, care l-a convins să intre în echipa de conducere a companiei din Straelen. Timp de 14 ani a ocupat diferite posturi de conducere, Dr. Thomas Stoffmehl numărîndu-se printre cei care au contribuit la modernizarea industriei vânzărilor directe.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar