Ai o problemă nesoluționată în domeniul vânzărilor directe? Vezi cui te poți adresa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

premiiSeldiaAsociația Europeană a Companiilor de Vânzări Directe (SELDIA) a organizat, la începutul lunii, a patra Conferință Europeană de Vânzări Directe.

Este important de menționat că, în cadrul Conferinței, Seldia a lansat o nouă inițiativă. Este vorba despre site-ul Administratorului Codului European, un site dedicat celor care au apelat deja la Asociația de vânzări directe din țara lor fără să își soluționeze însă problemele.

Vizitează aici site-ul Administratorului Codului European, instituție care se ocupă de reclamațiile consumatorilor vizavi de practicile companiilor de vânzări directe după ce s-a recurs fără succes la alte căi de soluționare. Administratorul Codului European are trei membri, un reprezentant din industrie, unul din asociația consumatorilor și un avocat independent.

Premiile ASTRA acordate de Seldia au revenit de data aceasta unor companii care nu sunt prezente în România. Iată care sunt acestea: Premiul pentru cea mai bună companie a fost revendicat anul acesta de PartyLite, iar DSA din Marea Britanie a fost desemnată Cea mai  bună Asociație de vânzări directe. Premiul pentru Cel mai bun Startup a fost atribuit companiei Stella & Dot, iar Cel mai bun furnizor de servicii a fost desemnată de SELDIA compania Meridian Deutchland.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar