ASEA a deschis un nou sediu internațional

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

ASEA a deschis un nou sediu internaționalASEA a deschis un nou sediu internațional, recent, în Pleasant Grove, anunță directsellingnews.com. Noul sediu are o suprafață de peste 15.000 metri pătrați și se află la mai puțin de 2 km de sediul de producție al companiei, construit în 2013.

Președintele Jarom Webb a declarat că noua clădire reprezintă fundația pentru viitorul companiei. „Viziunea noastră este să devenim un lider global în sănătate celulară, iar această clădire reprezintă un început important în capitolul ASEA de a face acest vis să devină realitate”, a spus Webb.

Sediul anterior al ASEA a fost în Salt Lake City. Fondatorii și directorii companiei au considerat că mutarea în Pleasant Grove, Utah, va fi benefică pentru companie având în vedere planurile sale de creștere. Fabrica a fost dintotdeauna în Utah, iar CEO-ul Charles Funke consideră că distanța mică între cele două locații va ajuta la crearea unei sinergii și va permite companiei să funcționeze mai eficient. Astfel, compania va avea capacitatea de a crește numărul angajaților și penetrarea globală.

ASEA produce și comercializează produse de sănătate celulară. În mai puțin de 10 ani, compania de direct sales a devenit faimoasă global. Aceasta are operațiuni în prezent în peste 30 de piețe și peste 65.000 de distribuitori activi. Potrivit lui Webb, extinderea se va concentra pe Asia în următorii doi ani. Compania este deja prezentă în Hng Kong și Singapore, iar recent a anunțat că se pregătește să intre pe piețele din Taiwan, Thailanda și Filipine.

ASEA, fondată de Verdis Norton și fiul său, Tyler Norton, folosește bio-tehnologie înregistrată pentru a reproduce molecule redox într-o formă sustenabilă înafara corpului uman. În 2014, fondatorul ASEA a participat la un eveniment care a avut loc în București în cadrul căruia a avut discuții cu partenerii din România și a lansat produsul RENU 28 – un gel pentru întinerirea pielii.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar