ArtZept 2014, pe ultima sută de metri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

artzept_2014_PressRelease_Page_1Zepter caută și anul acesta designeri creativi, prin intermediul provocării ArtZept. Tema concursului din 2014 este “Flacoane și sticle pentru cosmetice – Lupta pentru frumusețe”, iar termenul limită de depunere a lucrărilor este 1 iulie.

Pentru a intra în calificări toți participanții trebuie să prezinte modele de recipiente pentru produse cosmetice, care includ: sticle pentru parfumuri și apă de toaletă, spray și aplicator roll-on, borcane și alte recipiente pentru creme, loțiuni, geluri, pudre și machiaj, ambalaje pentru articolele de toaletă faciale și corporale.

Recipientele cosmetice ar trebui să fie în principal din sticlă, ceramică, plastic sau alte materiale compozite contemporane. Toate lucrările prezentate trebuie să fie în întregime creații noi și originale, atât funcționale, cât și plăcute din punct de vedere estetic, potrivite pentru producția de serie.

Toate recipientele cosmetice trebuie să fie prezentate sub formă de modele digitale 3D realizate cu software tip CAD / CAM sau CAID, în imagini de înaltă rezoluție care arată în mod clar forma, aspectul și scopul artefactelor, precum și dimensiunile acestora, materialele, finisajele și culorile. Termenul limită de depunere este 1 iulie 2014.

Din 2004, de când concursul a fost lansat de Madlena Zepter, ArtZept a crescut puternic de la an la an, devenind unul dintre cele mai cunoscute premii de design din lumea de astăzi, primul loc urmând să fie recompensat cu 10.000 de euro. Vezi mai multe informații

Mult succes!

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar