Aproape un milion de femei canadiene au ales calea antreprenoriatului în 2012

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

womenCategoria femeilor antreprenor a devenit segmentul cu cea mai mare creștere în economia canadiană, potrivit unui raport recent furnizat de Statistics Canada. Aproape un milion de femei canadiene au ales calea antreprenoriatului în 2012 și, potrivit experților, numărul acestora va continua să crească, tot mai multe femei fiind în căutarea unui echilibru între familie și muncă.

Potrivit președintelui Asociației canadiene a Companiilor de Vânzări Directe, Ross Creber, multe femei aleg să înceapă o afacere în domeniul vânzărilor directe astfel încât să se poată bucura de flexibilitatea de a fi propriul șef și a-ți alege propriul program de muncă.

“Tot mai multe femei încep o afacere de acasă din dorința de a-și schimba stilul de viață”, spune Adnauer Amorim, președintele Avon Canada.”Multe femei încep să vândă Avon pentru că le plac produsele și vor să câștige niște bani în plus. Ele  rămân pentru că se le place flexibilitatea dată de conducerea propriei afaceri și oportunitatea de a obține independența financiară.”

Sursa: Le Canadian

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar