Apariție editorială: Uuups! E MLM! – de Alexandrina Galiceanu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

MLM_GaliceanuApariție editorială de profil! Este vorba despre cartea Uuups! E MLM!, scrisă de Alexandrina Galiceanu și publicată de Editura Floare de Iris din Iași.

“Mergând pe același principiu din cartea despre sănătate pe care am scris-o, Înțelege și Alege Sănătatea, m-am gândit să scriu acum mai multe despre MLM. Cu siguranță că există încă multe persoane care nu înțeleg cu adevărat despre ce este vorba în această activitate!” – explică autoarea alegerea temei.

“Personal mi s-a întâmplat să văd de atâtea ori oameni care dau ochii peste cap, când aud sau își dau seama că e vorba despre MLM. Uuuuups! Iar e vorba despre MLM!”, mai spune autoarea, care își invită cititorii într-o călătorie de cunoaștere a MLM-ului și pe care intenționează să îi ghideze oferindu-le și o altă perspectivă.

 Dr. Alexandrina Galiceanu dezvoltă, alături de soțul ei, o afacere MLM, cei doi fiind unii din liderii de top din România ai companiei Calivita. De asemenea, organizează și găzduiește în cabinetul propriu diverse cursuri de terapii naturiste și spiritualitate  și cursuri MasterMind de dezvoltare personală.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar