Antreprenoriat în stil american, cu Cristian Cârstoiu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Cristian-CarstoiuVrei să înveți cum să îți crești afacerea potrivit sistemelor de business americane? MLM News îți recomandă conferința Antreprenoriat în stil american, un eveniment al cărui invitat este Cristian Cârstoiu, trainer, autor și antreprenor cu peste două decenii și jumătate de experiență, care ultimii 5 ani în Statele Unite ale Americii. Evenimentul va avea loc în 25 mai, la Crystal Palace Ballrooms.

Cristian Cârstoiu vine special în România, pentru a împărtăși cu tine ce a învățat în aproape jumătate de deceniu de activitate pe cea mai mare și de succes piață de business din lume! Acesta îți va împărtăși cele mai noi metode de creștere a profitului aplicate de antreprenorii de peste ocean, în businessuri locale şi din întreaga lume!

Vezi un interviu realizat de MLM News cu Cristian Cârstoiu în 2012

Iată ce vei învăța și obține de la acest eveniment:

– Ce ”merge” acum în SUA și ce va ”merge” în anii următori în România? Dar în deceniile următoare? Cum se schimbă/aliniază mentalitățile și nevoile clienților? Ce tipuri de businessuri vor înflori, având în vedere mentalitatea tinerei generații?

– În acest al treilea modul vei descoperi 20 de idei de afaceri care acum sunt pe val în America și au un enorm potențial de a fi viabile și ușor implementabile și în țara noastră, cu un real succes.

– Vei lucra la propriul tău plan de afacere și vei putea învăța din studiile de caz ale celorlalți oameni de afaceri participanți la conferință.

– Vei putea pune întrebări și vei afla de la Dr. Cristian Cârstoiu, punctual, ceea ce te interesează în mod direct, în sesiunea de Întrebări și Răspunsuri.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și chiar un audiobook gratuit, vizitează AICI site-ul oficial al conferinței.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar