Aniversarea Avon: O premieră, o lansare de produs și multe personalități

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

CEO_AvonAvon a marcat 20 de ani în România printr-un moment festiv la Grand Hôtel du Boulevard din Bucureşti. La aniversarea Avon a fost prezentă şi Sheri McCoy, CEO al companiei, alături de Miguel Fernandez, Global President Avon.

Se împlinesc 20 de ani de când AVON face parte din viața femeilor din România prin produse inovatoare, șanse la sănătate și respect, dar și prin oportunități de dezvoltare. Aniversarea a fost celebrată pe 21 septembrie, în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanți ai companiei, ambasadori ai brandului și parteneri din presă și blogosferă.

Aniversarea Avon, marcată de o premieră – Sheri McCoy în România

Invitatul special al serii a fost Sheri McCoy, CEO AVON, aflată pentru prima oară în România, la invitația echipei locale AVON. Prezentă ani la rând în cunoscutul top Fortune al celor mai puternice femei din lumea afacerilor, Sheri McCoy a devenit CEO al companiei AVON în luna aprilie a anului 2012 și s-a concentrat de atunci pe consolidarea afacerii și pe dezvoltarea acesteia pe termen lung.

„La nivel global, brandul AVON este prezent în nu mai puțin de 57 de piețe și ne mândrim cu peste 6 milioane de reprezentanți care, prin pasiunea și implicarea lor, reușesc să facă diferența pentru femeile din jur, pentru familiile lor, dar și pentru comunitățile din care fac parte. Sunt onorată să vă fiu alături și să celebrăm echipa noastră din România, care de 20 de ani se hrănește cu inovație, reușind astfel să își mentină an de an locul, nu doar în inima consumatorilor, ci și poziția în primele 15 piețe AVON din lume”, a declarat Sheri McCoy, CEO AVON.

Gazda evenimentului de aniversare Avon a fost Anca Sînă Serea, ambasadoarea parfumurilor AVON. Rând pe rând, Anca le-a invitat pe scenă pe Angela Crețu – Vice President AVON Europa Centrală și General Manager AVON România și Moldova, Sheri McCoy – CEO AVON, pe Stela Toderașcu – Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova, dar și pe una dintre surprizele serii, designerul Lana Dumitru.

Aniversarea Avon a celor 20 de ani a adus şi o noutate. Compania a lansat la eveniment o nouă aplicaţie care ajută în alegerea nuanţei corespunzătoare de ruj. Elementul inovativ vine cu posibilitatea de a scana o bucată din materialul vestimentaţiei. Apoi aceasta va fi introdusă în aplicaţie, care va alege automat nuanța potrivită cu îmbrăcămintea dintr-o paletă largă de culori prestabilite.

Promovând ideea că „Frumuseţea are viitor”, Avon România reprezintă cel mai vizibil brand de cosmetice, aflat în top 15 vânzări Avon la nivel mondial.

Timp de două decenii, brandul s-a făcut remarcat în societate prin campanii sociale precum lupta împotriva violenţei domestice sau lupta împotriva cancerului la sân.

Vezi, mai jos, imagini de la eveniment, difuzate Live pe Facebook de Avon Space.

(Sursa foto: De asemenea, Facebook, Avon Space)

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar