Angela Creţu (Avon) și John Morgan (Amway), laureaţi ai Premiilor INNOCOS 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

11221La World Beauty Innovation Summit, care va avea loc la Viena, pe 9 – 10 iunie, o româncă va fi primi unul dintre marile Premii INNOCOS 2016. Este vorba despre Angela Creţu, manager general pentru Turcia, şi vicepreşedinte al Grupului Avon Cosmetics pentru Orientul Mijlociu şi Africa.

De altfel, la două dintre cele trei categorii, marii laureaţi au fost reprezentanţii unor companii de vânzări directe. Dacă Angela Creţu s-a impus la Marketing, la Packaging a câştigat John Morgan, Senior Scientist la Amway. Menționăm, de asemenea, că printre finaliștii de la Categoria Produs s-a mai numărat un reprezentant al unei companii de vânzări directe: Joseph Chang, Chief Scientific Officer şi Executive VP, Product Development, Nu Skin Enterprise.

Câştigătorii, care şi-au pus amprenta pe industria cosmetică, a parfumurilor şi de îngrijire personală şi orală, au fost desemnaţi de un juriu alcătuit din patru specialişti: Toddi Gutner, Innovation Transformation Professional, Kalypso, Mary Manning, Managing Partner Silk Route Strategists, Mick Broekhof, Partner, Kalypso şi Leslie C. Smith, President, Leslie C. Smith Consulting.

Irina Kremin, care a condus concursul INNOCOS, a declarat: „Am întâlnit mulţi lideri extraordinari la evenimentele noastre şi scopul pe care îl avem este să le oferim o mai mare recunoaştere prin Innovation Leader of the Year Awards. Avem sprijinul juriului nostru, care este format din experţi şi lideri din industrie şi suntem foarte fericiţi să vă anunţăm câştigătorii din acest an”:

Categoria Marketing

   Câştigător:  Angela Creţu, General Manager Turkey, Group VP Africa & Middle East, Avon Cosmetics

Categoria Produs

  Câştigător:  Des Fernandes, Scientific Advisor, Environ Skin Care

Categoria Packaging

Câştigător:  John Morgan, Senior Scientist, Open Innovation, Amway

Angela Creţu a fost premiată pentru capacitatea de a gestiona o companie veche de 120 de ani şi a conduce cu succes redesenarea şi implementarea unei noi direcţii de maketing, inovatoare şi adaptată la economia digitală de astăzi.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar