Andy Szekely oferă soluții concrete pentru rezolvarea conflictelor interioare la BootCamp Forum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

bootcamp_university_final_page1_image1Pe 21 noiembrie are loc la Bucuresti BootCamp Forum, eveniment organizat de Andy Szekely, autor si trainer cu o experienta de peste 18 ani in public speaking. La eveniment sunt asteptati toti cei care doresc sa afle mai multe despre cum sa gaseasca solutii concrete pentru aplanarea conflictelor interioare.

La BootCamp Forum vin participantii din acest an si din anii anteriori ai taberelor organizate de Andy Szekely, dar si persoane noi, care doresc sa aiba parte de un training pe tema rezolvarii conflictelor.

Pe langa Andy Szekely, pe scena vor urca alti traineri, fiecare cu experiente de peste 10 ani in domeniu, precum Romeo Cretu, Andrei Rosu, Zoia Zarnescu, Andreea Vasile, Dan Bugariu, Marius Stefan.

Ce invata participantii la BootCamp Forum?

  • Cum sa elimine stresul
  • Tehnici de gestionare a furiei
  • Cum sa elimine starile de rusine si vinovatie
  • Cum sa isi controleze orgoliul
  • Tehnici de intelegere a intentiei celorlalti
  • Cum sa rezolve obiectiile necunoscute ale interlocutorilor
  • Cum sa dea feedback
  • Tehnici lingvistice de comunicare

„In experienta mea de 19 ani de seminarii, am invatat ca cel mai mare blocaj interior este lipsa de energie. De aceea am creat un eveniment de tip seminar in care cursantii sa invete mai mult decat constientizarea conflictului si depasirea lui, anume pasii concreti care trebuie facuti in situatia in care se afla”, a declarat Andy Szekely.

BootCamp Forum are loc pe 21 noiembrie, incepand cu ora 13.30, la Hotel Crowne Plaza, sala Magnolia, Bd. Poligrafiei 1, Sector 1.

Mai multe informatii despre BootCamp Forum gasiti la www.bootcampforum.ro

„Este o ocazie sa intalnesti oameni de calitate care impartasesc cu deschidere valorile lor. Poti experimenta claritate si activitati care pot declansa in tine dorinte noi, de crestere si autodepasire”, declara Irina Botez, participanta la BootCamp Forum.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar