Anca Bucur – Vicecampioană Mondială la Fitness America Las Vegas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Anca Bucur VicecampioanaAnca Bucur, Miss Fitness Universe și sportiv sponsorizat Herbalife, a cucerit weekend-ul acesta titlul de Vicecampioană Mondială la categoria Profesioniști în cadrul  Campionatului Internațional “Fitness America”, una dintre cele mai importante competiții din industria fitness-ului mondial.

“Pentru mine este un rezultat foarte bun, am muncit enorm și mi-am dorit foarte mult să câștig. Am avut cea mai bună formă fizică de până acum și asta datorită nutriției Herbalife și programului de pregătire mult mai intens. Am primit sute de mesaje de încurajare pentru care vă mulțumesc iar pentru 2015 am planuri și mai mari!”, a declarat Anca Bucur.

“Fitness America Championship” a sărbătorit anul acesta 25 de ani de la prima ediție, iar competiția a reunit peste 700 de concurenți. Anca Bucur a participat la categoria Profesioniști, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câștigării unei competiții importante, așa cum este Miss Fitness Universe.

Herbalife România a lansat recent în România gama de produse premium Herbalife24, prima gamă completă de nutriţie care susţine performanţa sportivă 24 de ore din 24. Herbalife24 este recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport care înțeleg importanța unei nutriții adecvate.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    bravo ei este un model pentru orice persoana care consuma produsele herbalife

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar