Anca Bucur și Herbalife te invită la mișcare!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Herbalife FitFunAnca Bucur, Miss Fitness Universe, va încheia campania Herbalife Fit&Fun cu un super eveniment organizat în București, în data de 12 octombrie, în Parcul Tineretului.

Timp de o lună, începând cu 14 iunie, în 12 orașe din țară, Herbalife a provocat românii pasionați de mişcare la o serie de antrenamente de fitness în aer liber. Antrenori profesionişti de aerobic, Tae Bo, Pilates şi de latino dance au energizat după-amiezile celor care au dorit să facă mişcare şi să se relaxeze activ în timpul weekend-ului prin intermediul unor sesiuni de training gratuite.

București este orașul care va încheia campania Herbalife Fit&Fun, iar gazda evenimentului va fi Anca Bucur, Miss Fitness Universe și sportiv sponsorizat Herbalife. Pe 12 octombrie, începând cu ora 17:00, Anca Bucur te invită în Parcul Tineretului la o sesiune de fitness inedită unde sportul și distracția fac cea mai bună echipă. Intrarea este liberă, iar evenimentul este recomandat tuturor pasionaţilor de sport şi de mişcare, celor care doresc să evadeze din rutina zilnică şi să aibă un stil de viaţă activ şi sănătos.

“În această vară, Herbalife a pus sportul și mișcarea în aer liber pe harta României. Campania Herbalife Fit&Fun a reunit peste 4.000 de participanți dornici de mișcare din 12 orașe din țară, iar evenimentul din București din 12 octombrie se va bucura de prezența și experiența Ancăi Bucur, Miss Fitness Universe. Aceste evenimente sunt un bun prilej de a întelege că sportul nu înseamnă doar antrenamente epuizante: sportul poate fi distractiv şi la îndemână.” – spune Liviu Irimia, director de marketing Herbalife România.

Programul Herbalife pentru un stil de viaţă sănătos se bazează pe o nutriţie corespunzătoare şi echilibrată, mişcare făcută în mod regulat, odihnă şi relaxare. O dietă susţinută de activităţi sportive are nevoie de un plan nutriţional echilibrat, care asigură organismului vitamine, minerale, carbohidraţi sănătoşi, proteine şi fibre. Consumul de proteine este foarte important pentru construcția musculară, iar dacă este asociat și cu o activitate sportivă, pe lângă creșterea masei musculare se poate reduce considerabil procentul de grăsime din organism. – se specifică în comunicatul de presă al companiei.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    o sportiva extraordinara bravo ei merita pentru munca pe care o depune zilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar