Anca Bucur este hotarata sa cucereasca Las Vegas-ul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

AB_004UPDATE: Anca Bucur, din nou victorioasă. Sportiva sponsorizată de Herbalife a câștigat locul al II-lea la Campionatele Mondiale de Fitness. Performanța sa în fitness-ul mondial este similară performanței realizate în tenis anul acesta de Simona Halep.

anca

Anca Bucur, Miss Fitness Universe si sportiv sponsorizat Herbalife, a plecat astazi catre Las Vegas, unde va participa la Campionatul International “Fitness America”, una dintre cele mai importante competitii din industria fitness-ului mondial.

“Am muncit foarte mult pentru aceasta competitie ce va avea loc in Las Vegas, la sfârsitul acestei saptamani, si sunt foarte increzatoare. M-am pregatit intens timp de 3 luni, adoptand un antrenament specific acestui tip de concurs, pe langa clasele pe care le predau zi de zi ca instructor de aerobic, la care am adaugat nutritia Herbalife care mi-a imbunatatit nivelul de pregatire si performanta”, a declarat Anca Bucur.

“Fitness America Championship” sarbatoreste anul acesta 25 de ani de la prima editie iar competita se anunta a fi impresionanta, cu peste 700 de concurenti. Anca Bucur participa la categoria Profesionisti, categorie dedicata concurentelor deja calificate in urma castigarii unei competitii importante, asa cum este Miss Fitness Universe.

”Fitness America” este o lupta intre cei mai buni profesionisti din industria fitness-ului si sunt foarte mandra ca fac parte aceasta divizie. In juriu vom avea oameni cunoscuti din lumea gimnasticii, coregrafi, jurnalisti, fotografi, iar ei vin din Miami, Los Angeles, Las Vegas si New York. Imi doresc ca tot ceea ce depinde de mine sa fie la inaltime, iar cei ce decid clasamentul sa fie corecti”, a declarat Anca Bucur inainte de a decola din Bucuresti cu destinatia Las Vegas.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. anonim

    e pusa pe cai mari fata asta bravo merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar