Anca Bucur câştigă al 4-lea titlu mondial şi este desemnată Miss Fitness Universe 2016

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Anca Bucur_2Anca Bucur, antrenor și consultant în fitness și sportiv sponsorizat Herbalife, a cucerit weekend-ul acesta titlul de campion mondial în cadrul concursului internaţional de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat pe 25 iunie în Miami, Statele Unite ale Americii.

“Pentru mine este mai mult decât un alt trofeu câștigat, este o răsplată extraordinară  şi binemeritată după multă muncă şi emoţii copleşitoare! Înconjurată de atâtea concurente valoroase, am simțit ca sunt binecuvântată, doar pentru faptul că mă aflam în acel moment pe acea scenă. Mulţumesc pentru susţinere şi pentru nenumăratele mesaje de încurajare, cu adevărat am simţit că aţi fost alături de mine în fiecare clipă!”, a declarat Anca Bucur, Miss Fitness Universe

Anca a reuşit o performanţă unică pentru un sportiv român, obţinând al patrulea tiltu mondial în lumea fitness-ului. În 2011 a devenit, pentru prima data, Miss Fitness Universe, după ce a impresionat juriul şi s-a remarcat între alte 100 de concurente.Anca

Din 2014, Herbalife o sprijină în optimizarea programului de nutriție ca parte din pregătirea pentru concursurile internaţionale la care participă. “Anca este un model şi un exemplu pentru noi toţi şi suntem mândri că o sprijinim în atingerea performanţei. Este un sportiv desăvârşit care ne confirmă că succesul înseamnă să nu renunţi atunci când este greu, înseamnă multă muncă şi pasiune pentru ceea ce faci, dar şi susţinerea celor din jur”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, Locul doi la la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști. 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar