An olimpic pentru LR România! Strategia companiei creează momentum

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

LRAn olimpic pentru LR Health &  Beauty România! Am furat puțin startul, a explicat, în cadrul evenimentului Power Day din 8 mai, Ana-Maria Iancu, Country Managerul companiei, și am lansat un program olimpic de dezvoltare la începutul anului, care a dat deja primele rezultate.

În cifre, acest lucru se traduce în vânzări cu peste 51% mai mari în primul trimestru comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, cu 66% mai mulți parteneri noi față de 2015.  Programul Schimbă viteza! a adus bonusuri de 350, 1000 și respectiv 2000 de euro partenerilor care au acceptat provocarea lansată de companie. Extrabonusuri de aproximativ 11.700 de lei au fost acordate în primele luni partenerilor LR doar pentru una din competițiile anului olimpic. Strategia LR în România în 2016 se dovedește astfel de succes, creând viteza de dezvoltare a afacerii care în industrie este cunoscută drept momentum.

20160508_135022 20160508_133154

 

 

 

 

 

Evenimentul a fost, într-adevăr, unul puternic, lucru remarcat pe scenă de unul dintre top leaderii din Grecia, George Argirakis, Platinum OrgaLeader, care a vorbit și despre momentumul în care se află LR în România, menționând că 8 mai 2016 va rămâne o dată de referință în istoria locală a companiei. De aceea, l-am invitat la finalul evenimentului să dezvolte puțin pentru MLM News acest subiect:

Cum dezvoltarea LR România s-a făcut via rețelei din Grecia și Bulgaria, rezultatele obținute menționate sunt prilej de celebrare în echipa internațională, care a venit în număr mare, atât din Bulgaria, cât și din Grecia, să susțină dezvoltarea pieței de aici.

Informații extrem de interesante despre produsele companiei au fost oferite de Cătalina Dediu, Marketing & PR Manager LR Romania. Astfel, cele mai vândute produse LR sunt Colostrum și băutura Aloe Vera Honey. Merită menționate aici vânzările realizate cu cele mai noi produse LR. Este vorba despre dispozitivele cosmetice de curățare Zeitgard 1  (peste 81.000 de dispozitive vândute de la lansare) și despre cele antirid Zeitgard 2, acestea din urmă lansate chiar anul acesta. De asemenea, dispozitivele Zeitgard primesc și recunoașterea specialiștilor în domeniu, fiind nominalizate la German Design Award 2016. (Află aici mai multe informații despre gama Zeitgard)

20160508_122302 20160508_122637

 

 

 

 

 

Evenimentul a fost presărat cu momente pline de emoție dedicate recunoașterii partenerilor care au atins noi niveluri de carieră în companie, dar și celor cu cele mai bune rezultate în vânzări sau în construcția de echipe. Vă invităm să urmăriți, mai jos, imagini cu noii Junior Team Leaderi, Gabriela și Ruxandra Adam, și cu noul Team Manager, Ruxandra Apostol:

Și încă un moment special în istoria LR România: compania a oferit prima mașină, un Mercedes, noilor OrgaLeaderi din România, liderilor care s-au calificat la cel mai mare nivel de carieră atins până în acest moment în România, Ramona și Cătălin Suman.

Citește și Ramona și Cătălin Suman, noii OrgaLeaderi LR Health & Beauty! Primul Mercedes oferit de companie în România!

Fidelă strategiei olimpice cu care a început anul, LR își continuă misiunea de a aduce Mai multă calitate în viețile oamenilor! Astfel, compania organizează noi evenimente în mai multe orașe din țară, printre care Cluj, Arad, Timișoara, Iași și București.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar