Amway, videoclip cu bilantul pe 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Videoclip Amway2 - bilant 2014Compania de vânzări directe Amway a dat publicităţii un videoclip în care face bilanţul activităţii sale pe anul 2014.

Printre altele, Amway raportează peste 10,8 miliarde de dolari vânzări globale, bonusuri şi stimulente financiare în valoare de peste 3,3 miliarde de dolari.

Cât priveşte recunoaşterile, cifrele vorbesc de la sine: 54,177 noi calificări. 8.730 noi Platine, 982 noi Smaralzi, 370 noi Diamanţi. 17.548 noi Platine şi mai sus, 32.050 afaceri Amway calificate pentru vacanţe recompensă.

Nu lipsesc noutăţile legate de gama de produse.

Cu toate acestea, Amway dă publicităţii şi faptul că vânzările sale de 10,8 miliarde de dolari reprezintă, de fapt, o scădere cu 8% a acestora faţă de 2013. Cauza o constituie, în opinia companiei, un rezultat al unei combinaţii de scădere a vânzărilor pe pieţele cheie coroborată cu fluctuaţiile valutelor. Se menţionează instabilitatea unor pieţe importante precum Ucraina, Rusia sau Thailanda.

Fondată în 1959 de către Rich deVos şi Jay Van Andel, în SUA, Amway este, la ora actuală, cea mai puternică firmă de Network Marketing din lume. Ea operează în peste 100 ţări şi zone din Asia, Africa, Australia, Europa şi Americi.

Compania are în portofoliu o adevărată familie de branduri, printre care Nutrilite, Artistry, eSpring, Atmosphere, iCook sau Satinique, cumulate în peste 450 de produse de nutriţie, frumuseţe şi cămin unice, de înaltă calitate.

Sursa amway.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar