Amway Romania si-ar putea stabiliza afacerile, anul acesta, datorita investitiilor facute

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Pentru Amway Romania anul acesta ar putea fi primul în care nu va mai înregistra scăderi ale cifrei de afaceri, susține Ioana Enache, directorul general al companiei, citată de Finantistii.ro. În ciuda faptului că profitul a rămas constant la 2 milioane de euro în ultimii doi ani, cifra de afaceri a Amway a înregistrat scăderi pe plan local. Pe de altă parte, pe plan extern cifra de afaceri a companiei a crescut constant în ultimii ani.

Amway Romania a investit, anul acesta, 370.000 de dolari într-un centru de afaceri cu suprafața de 600 mp, situat în nordul Bucureștiului. De asemenea, compania a investit și în dotarile noului sediu al companiei precum și într-o platformă on-line în care clienții interacționează cu întreprinzătorii.

“Investiția în noul centru modern dedicat întreprinzătorilor privați, parteneri ai companiei, centru care are printre altele și o sală de training cu tehnologie de ultimă generație a impulsionat afacerile companiei. Dupa scăderile din ultimii ani, în 2012 estimez o stabilizare a afacerilor”, a declarat Ioana Enache, pentru sursa citată.

Mai mult, compania intenționează ca, în anul 2014 să intre pe piața din Bulgaria prin Romania, iar țara noastra ar deveni astfel în viitor un fel de hub pentru dezvoltarea companiei în regiune.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar