Amway Romania se implica intr-un program de educatie antreprenoriala pentru tineri

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway România a încheiat un parteneriat educațional cu organizația non-guvernamentală Junior Achievement, implicându-se în programul “Compania”. În cadrul acestuia, elevi de liceu şi studenţi beneficiază de un proiect de educare antreprenorială, „Vânzările directe – un antreprenoriat de succes!”, oferindu-le acestora oportunitatea de a se pregăti pentru conducerea propriei afaceri, având ca suport consultanţii voluntari din cadrul Amway.

Suntem bucuroşi că facem parte din acest proiect educaţional şi contribuim la dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerei generaţii. Antreprenoriatul presupune excelenţă în domeniul ales şi suficientă motivaţie pentru a reuşi, iar prin acest program elevii participanţi vor avea oportunitatea de a-şi descoperi talentul, potenţialul şi de a-şi seta viitoarele obiective profesionale. Această iniţiativă se aliniază culturii companiei Amway, care de peste 53 de ani stimulează şansele celor care doresc să înceapă o afacere proprie”, a declarat Ioana Enache, Director General, Amway România.

În România, programul “Compania” se derulează în toate instituţiile de învăţământ, publice şi private din 25 de localităţi, printre care şi Bucureşti, în baza parteneriatului cu Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

Participanţii sunt elevi de liceu şi studenţi, cu vârste între 15 şi 19 ani, cărora li se oferă un modul teoretic structurat în 4 etape, precum şi o parte practică, prin care aceştia au oportunitatea de a-şi conduce propria afacere.

Sursa: Junior Achievement

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar