Amway, partener Global Entrepreneurship Week

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

pincollage_medAmway va fi sponsor al Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week), care se va desfășura între 16 și 22 noiembrie,  în cadrul căreia va promova Raportul său privind antreprenoriatul la nivel mondial.

Relațiile construite pe încredere și loialitate reprezintă cheia succesului antreprenorial, spune Președintele Amway Doug DeVos. Alăturându-ne Săptămânii Mondiale a Antreprenoriatului putem contribui la creșterea conștientizării în ceea ce privește rolul pe care proprietarii de afaceri îl joacă în economia globală. Astfel ambele organizații vom avea o platformă mai puternică ce poate inspira antreprenori și să le creeze un mediu care să le faciliteze succesul. 

Săptămâna antreprenoriatului servește ca un catalizator în conectarea și colaborarea dintre antreprenori, mentori și investitori, dar și cercetători  și politicieni interesați de politici și programe de stimulare a creșterii economice. Evenimentul a avut loc anul trecut în 157 de țări, având peste 11.000 de organizații partenere care au găzduit 28.000 de activități în care au fost implicați peste 8,2 milioane de participanți.

Raportul Amway privind antreprenoriatul la nivel global va fi dat publicității în timpul Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, mai exact, pe 18 noiembrie. În această dată, Amway va găzdui un chat pe Facebook (facebook.com/amway) cu participarea președintelui Amway, Doug DeVos, care va prezenta raportul între orele 7.00 și 8.00 a.m. Est.  Imediat după discuția online, cei doi noi parteneri (Amway și Săptămâna Globală a Antreprenoriatului) vor găzdui un forum în Washington DC, la care vor participa  experți în antreprenoriat.

Informații despre Săptămâna Globală a Antreprenoriatului în România: http://www.gew.co/countries/romania

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar