Amway numeste un nou director pentru Europa si Africa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Amway, cea mai mare companie de vanzari directe, l-a numit, la începutul anului 2013, pe Peter Strydom (45 de ani) ca Managing Director al Amway Europa și Africa. În noua calitate a sa de director, Strydom se va ocupa de afacerile Amway în cele 31 de piețe unde operează compania pe cele două continente.

Strydom lucrează de 15 ani pentru Amway, până de curând fiind vicepreședinte al vânzărilor pentru Europa, Africa și Rusia, relatează Unitednetworker.com.

Strydom vede ca priorități întărirea și expansiunea celor 31 de piețe din Europa și Africa. Veniturile anuale totale din regiune ar trebui să crească în următorii ani la un miliard de dolari. ”Sunt încântat să preiau această sarcină alături de echipa mea. Scopul nostru este de a întări poziția noastră din Europa și Africa și să promovăm creșterea lor sustenabilă”, a declarat Strydom.

Strydom lucrează pentru Amway din 1997, iar din 2004 se ocupă de Europa. A absolvit Universitatea Natal din Africa de Sud. Locuiește în Germania și este căsătorit.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar