Amway a lansat, în premieră, un produs auto. Despre ce este vorba

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Product photography of the car air treatment system from different angles and placed in a vehicle

Amway a lansat, în premieră, un produs auto, la finalul anului curent. Compania din Michigan, SUA a prezentat pieței de profil Atmosphere Drive, care este un sistem de calitate înaltă de tratare a aerului din habitaclul auto.

Atmosphere Drive este prima generație de sisteme de tratare a aerului din mașină de la Amway. Compania americană are deja în portofoliu Sistemul de Tratare a Aerului Atmosphere, unul dintre cele mai bine vândute produse de tratare a aerului din casă.

„Sistemul Atmosphere Drive se folosește de tehnologia deja dovedită de filtrare a brandului Atmosphere pentru a furniza consumatorilor un aer mai proaspăt, mai sigur în autovehiculele lor”, a declarat, Bill Luke, Director Departament Cercetare și Dezvoltare Produse Durabile. El a adăugat că unitatea sistemului folosește filtrul său unic 3 în 1 pentru menține un nivel de performanță ridicat prin înlăturarea eficientă a particulelor din aerul habitaclului până la 0,015 microni.

„Filtrul 3 în 1 al sistemului Atmosphere Drive nu reduce doar fumul de tutun și noxe auto din aer, ci și poluanții chimici precum formaldehida, toluenul și alți compuși organici volatili”, a mai spus Luke.

Sistemul Atmoshpere Drive are o Rată de Livrare a Aerului Curat (CADR) de 30m³/oră la viteză maximă și a fost aprobat de Fundația Britanică pentru Alergie prin acordarea Allergy UK Seal of Approval.

Sistemul Atmosphere Drive pentru tratarea aerului din mașină este comercializat exclusiv prin reprezentanții Amway. Momentan sistemele de tratare a aerului de la Amway nu sunt disponibile pe piața din România.

Compania americană globală Amway a înregistrat în 2016 vânzări de 8,8 miliarde de dolari.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar