Amway intra in lumea jocurilor video online

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Centrul de formare Amway din Shanghai, China, a lansat luna aceasta un joc video 3D online dezvoltat pentru formarea noilor agenți de vânzări.

Gigantul american de vânzări directe a proiectat recent o serie de jocuri video 3D online pentru a-și instrui noii distribuitori din China într-un program “90 de zile cu Amway”. Jocul video prezintă situații reale cu care se confruntă agenții de vânzări, în care personalul întâmpină dificultăți, obstacole, dar capătă experiență și realizează  câștiguri.

Jucătorii vor întâlni o varietate de clienți, ca parte din scenarii, și, prin joc, noii membri ai Amway China vor acumula competențe de vânzări directe și cunoștințe legate de produsele Amway într-un mod eficient.

Studiile internaționale arată că cei instruiți cu ajutorul jocurilor video performează mai bine la locurile lor de muncă, au competențe mai bune și rețin informațiile mai mult timp decât cei care învață în medii mai puțin interactive, mai pasive.

Organizațiile au încercat de ani de zile să găsească soluții de divertisment, interactiv și antrenant pentru a le oferi angajaților o înțelegere solidă a modului în care să-și facă munca, iar Amway China se numără printre acestea. Persoanele născute în anii 1980 și 1990, care au crescut cu jocurile video online, reprezintă treptat majoritatea distribuitorilor utilizați de corporație, fapt care a condus la conceperea seriei de jocuri “90 de zile cu Amway”.

Sursa: CriEnglish.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar