Amway sponsorizează cu opt milioane de dolari Aeroportul Gerald Ford din Michigan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

aeroport-amwayAmway a devenit sponsor titular pentru noul proiect de transformare a porţilor Aeroportului internaţional Gerald R. Ford, informează presa locală. Valoarea totală a proiectului este de 45 de milioane de dolari, iar la începutul lunii septembrie, Alticor, compania mamă a Amway, a intrat într-un acord de opt milioane de dolari cu autoritatea care patronează aeroportul de lângă Grand Rapids, Michigan, pentru a da numele Amway Gateway unui terminal din Grand Hall.

Contractul semnat include companii afiliate Alticor, precum Amway, Amway Grand Plaza Hotel şi JW Marriott Grand Rapids. Promovarea video şi plasarea de produse fac parte dintr-un contract pe 10 ani, pe care Alticor are posibilitatea să îl prelungească la expirarea înţelegerii.

The Gateway Transformation Project este un proiect în două faze de renovare şi modernizare a aeroportului Gerald R. Ford. Curt Pullen, şeful Gateway Transformation Campaign şi fost preşedinte al Herman Miller America de Nord, a declarat că sponsor titular reprezintă cel mai înalt nivel oferit în această campanie care a început anul trecut şi şi-a propus să adune 20 de milioane din cele 45 necesare proiectului. Până acum, campania a avut succes. S-au adunat 16,1 milioane dolari.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar