Amway cumpără compania de băuturi energizante și snacks XS Energy

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

xs energyAmway a achiziţionat XS Energy, o companie cu sediul în California specializată pe băuturi energizante şi gustări (snacks).

Nu au fost date publicităţii preţul sau termenii achiziţiei realizate în 14 ianuarie 2015.

Achiziţia este considerată o mişcare strategică a gigantului în vânzări directe Amway pentru a valorifica abordarea XS în a colabora cu tineri antreprenori.

Amway, care a raportat vânzări în valoare de 11,8 miliarde de dolari în 2013, produce suplimente bazate pe vitamine Nutrilite, cosmetice Artistry şi tratament al apei eSpring, vândute prin intermediul a trei milioane de distribuitori din toată lumea.

Brandul XS Energy a fost vândut ca produs Amway încă din 2003. El este acum distribuit în 38 de ţări, generând vânzări anuale de 150 milioane de dolari. Disponibil într-o varietate de arome, XS Energy este descris de producătorii săi drept o băutură energizantă fără zahăr plină de vitamine B.

David Vanderveen

David Vanderveen se va alătura Amway ca vicepreşedinte şi director general pentru brandul XS, astfel încât să contribuie cu experienţa sa la conectarea cu publicul sub 35 de ani.

 

„Intru cu smerenie în parteneriat cu Amway pentru viitorul XS, şi sunt cât se poate de fericit pentru oportunităţile pe care le vom crea pentru tinerii antreprenori.”

— David Vanderveen, vicepreşedinte Amway

 Steve-Van-Andel

„Aducerea împreună a Amway și XS va întări eforturile noastre în anii ce vin şi va crea mai multe oportunităţi pentru viitori oameni de afaceri.”

— Steve Van Andel,  CEO Amway

 

Această achiziţie constituie o miză pentru Amway în creşterea rapidă a segmentului de băuturi energizante în valoare de 27,5 miliarde de dolari – care este de aşteptat să crească anual cu 13% până în 2018, potrivit Euromonitor şi Research and Markets.

Sursa: mlive.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar