Amway a publicat Raportul privind antreprenoriatul la nivel la global – 2014

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

business

Amway a publicat rezultatele studiului privind antreprenoriatul la nivel global în 2014. Studiul a fost realizat în parteneriat cu GfK, în 38 de pieţe, printre care şi România, iar vestea bună este că o medie de 75% din respondenţi au exprimat o atitudine pozitivă faţă de antreprenoriat.

Atracția spre antreprenoriat este manifestată cel mai mult de tineri, în special sub 35 de ani, majoritatea oamenilor cred că antreprenoriatul se învață, iar cele mai dorite traininguri sunt cele legate de dezvoltarea unor abilități antreprenoriale de bază.

Danemarca ocupă, la fel ca anul trecut, primul loc în ceea ce priveşte atitudinea pozitivă faţă de antreprenoriat. La acest capitol, SUA, cea mai mare piaţă în domeniul vânzărilor directe, ocupă lucul 13, iar România… locul 36, fiind urmată doar de Canada şi Portugalia.

Studiul de anul acesta a fost realizat prin intervievarea a 43.000 de oameni cu vârste între 14 şi 99 de ani. În plus, compania a avut parteneriate în fiecare piaţă cu câte un consultant academic pentru interpretarea datelor.

Vezi aici raportul publicat de Amway

Sursa: AmwayEntrepreneurshipReport.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar