Ambit Energy se extinde în Canada

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Ambit Energy se extinde în CanadaAmbit Energy se extinde în Canada, informează directsellingnews.com. Cel mai mare direct seller de energie din lume și unul dintre furnizorii de energie retail de top din SUA, Ambit Energy, a anunțat recent cea de-a doua sa expansiune internațională prin lansarea Ambit Energy Canada.

Astfel, serviciile furnizorului vor fi disponibile pentru peste 1,2 milioane de potențiali clienți rezidențiali și mici comercianți din Alberta prin intermediul ATCO Electric și ATCO Gas.

„Suntem foarte încântați de extindere în Alberta și vom furniza servicii de calitate și o varietate de opțiuni noilor noștri clienți din Canada”, a declarat Jere Thompson, Jr., co-fondator și CEO al Ambit Energy. „Prima noastră extindere internațională, în Japonia, a fost foarte reușită și suntem mândri să sprijinim spiritul antreprenorial din noile noastre zone internaționale de interes”, a mai spus Thompson.

Ambit lansează și serviciul „Jurământul T.L.C. (Try it, Like it or Change it)” pentru ca rezidenții din Texas să poată „Încerca, Plăcea sau Schimba” serviciile. Asta înseamnă că un client care își face unul dintre abonamentele Ambit, dar observă că nu sunt satisfăcuți de el, îl pot schimba gratuit în orice alt abonament sau plan în decurs de 60 de zile de semnarea abonamentului inițial.

Canada este cea de-a doua piață internațională pe care se extinde anul acesta, după lansarea pe piața niponă din iulie 2017. Pe lângă Japonia și Canada, Ambit mai furnizează servicii de electricitate și gaze naturale în 16 state ale SUA și Washington D.C.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar