“Am un vecin care nu a câștigat niciodată mai mult de 100 de euro din MLM“

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

wallet-with-american-money“Știu că vecinul meu a încercat ceva asemănător. Nu a câștigat niciodată mai mult de 100 de dolari pe lună. Dacă e atât de bun modelul ăsta de business, de ce nu se îmbogățește toată lumea?“

Ai primit vreodată această obiecție în businessul tău de network marketing? Dacă da, iată câteva argumente oferite de Hakki Ozmorali pe site-ul The World of Direct Selling.

Pare o obiecție îndreptățită, nu-i așa? Nu și dacă te gândești la timpul pe care îl implică fiecare persoană într-un astfel de business. E o diferență dacă aloci 4 ore pe săptămână sau 40 în afacerea ta. Cu o implicare minimă nu ai cum să faci bani mulți și foarte posibil nici să nu îi faci niciodată, arată Hakki Ozmorali, care punctează că raportul muncă/rezulate arată tocmai nivelul de corectitudine și soliditate al MLM-ului. Sunt atât de mulți oameni în industrie care își amintesc că au produse de vândut sau o oportunitate de prezentat doar după ce primesc telefon de la îndrumător/sponsor… Imaginează-ți că ei ar câștiga  mai mult decât tine, care te implici full time. Ți s-ar părea un model corect?

Ceea ce apreciază cel mai mult Hakki Ozmorali este oportunitatea ca fiecare persoană să câștige în acest business atât cât merită. Într-o corporație, dacă trei persoane candidează pentru același post, îl va obține cel mai bun. În network marketing totuși, dacă depun același efort, toți candidații pot fi câștigători.

E adevărat, mai spune expertul turc, nu toată lumea are câștiguri de 6 cifre în această industrie. Frumusețea însă constă în faptul că dacă acest lucru se întâmplă sau nu pentru tine ține doar de alegerea ta, nu a altcuiva.

Argumentul final la obiecția cu vecinul este de fapt o întrebare: Te-ai gândi vreodată să îi spui copilului tău să nu dea testul TOEFL (sau orice alt test sau examen) doar pentru că fiul vecinului tău a picat acel test/examen?

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar