Alberto Ceccarelli, urmat de 1.000 de oameni în Rain International

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

ByronAlberto modifAlberto și Patrizia Ceccarelli, foști lideri de top Agel, au devenit parteneri Rain International, realizând o performanță greu de atis.

Liderii italieni au înregistrat peste 1.000 de parteneri și s-au calificat la nivelul de Triplu Diamant Negru în doar o săptămână, însumând vânzări de aproximativ 600.000 de dolari.

Fost campion la box, cu o experiență de 27 de ani în domeniul de network marketing, Ceccarelli a dat un exemplu de leadership și a demonstrat forța pe care o are o echipă extrem de bine construită, cu baze foarte bine puse, o mișcare de asemenea anvergură fiind comparată în presa de specialitate cu o operațiune militară.

Fondată în 2011 de Byron Belka, Rain International este o companie americană, cu sediul în Utah, Rain International se dezvoltă pe nișa produselor pe bază de semințe și este prezentă în 27 de țări.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariu (1)

  1. Tibisor

    Sa fim seriosi , nu poti deveni un lider intro saptamana … omul a venit cu un bagaj din anii trecuti , plus ca ce a facut el nu e deloc duplicabil , iar asta este una dintre regulile MLM-lui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar