Alberto Ceccarelli, constructorul de campioni

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

alberto Dacă v-ați întrebat cine e Alberto Ceccarelli, noul lider Rain International, MLM News vă poate oferi mai multe informații. Liderul italian a fost într-o scurtă vizită în România și a acceptat să ne împărtășească, într-o discuție, câte ceva din experiența sa. Vă invităm să citiți câteva din lucrurile punctate de un profesionist în domeniu cu o experiență de 27 de ani, de un lider care a construit la rându-i mulți lideri.

Despre cheia succesului în network marketing

Alberto Ceccarelli, Triplu Diamant Negru Rain International: Sunt trei componente care duc către succes. Prima dintre ele este viziunea, capacitatea de a-ți imagina, de a vizualiza rezultatul, a doua componentă este sistemul, un lider care dă o linie de urmat, iar a treia este duplicabilitatea, să fie ușor de urmat. Toate aceste componente, dacă vorbim de o persoană ambițioasă, cu un scop arzător, duc la succes.

Despre începutul poveștii sale în network marketing

Am început să fac network marketing în 1990. Provin dintr-o familie săracă. Așa cum ni se întâmplă tuturor, ne formăm o serie de credințe din copilărie. Tatăl meu – și nu spun asta cu un reproș – repeta tot timpul că nu ai nevoie de ambiții mari în viață, nu trebuie să fii foarte inteligent, trebuie doar să îți găsești o slujbă bună, unde să îți faci treaba, un job fără responsibilitate prea mare, din care să îți câștigi un salariu. Am crescut cu mentalitatea asta pînă când am văzut că Dumnezeu a făcut lucrurile frumoase pentru persoanele care vor să le obțină și mi-am spus că tata nu avea dreptate. Atunci am început să mă mișc și am intrat în domeniul de network marketing. Ceea ce m-a fascinat în network marketing a fost faptul că vedeam oameni de succes care proveneau atât din familii sărace, cât și din rândul oamenilor cu bani, vedeam persoane sărace devenind bogate și persoane bogate devenind și mai bogate – ne-a povestit Alberto Ceccarelli.

Funcționează sau nu network marketingul?

Alberto Ceccarelli: M-am apropiat de network marketing ca orice altă persoană. Mi-am spus că sunt o persoană ambițioasă și am un scop. Am muncit, am muncit, am muncit și ceea ce construiam să prăbușea, construiam și se prăbușea. După 5 ani mi-am zis ca network marketingul nu funcționează. Apoi am început să mă plimb prin lume și am văzut persoane care nu aveau niște caracteristici incredibile, dar care trăiau într-o manieră incredibilă și aveau o viață incredibilă. Atunci mi-am spus că nu network marketingul nu funcționează, ci EU sunt cel care nu funcționează, EU nu am găsit persoanele potrivite, și am schimbat cuvintele.  În loc să spun că nu am avut norocul să întâlnesc persoanele potrivite, am spus că eu nu am atras persoanele potrivite.  Iar businessul meu creștea și cădea pentru că eu nu am creat un sistem care să dea stabilitate. Nu am mai dat vina pe alții și am început să caut soluții. În network marketing ai lucruri care sunt în controlul tău și lucruri care nu sunt în controlul tău. E nevoie de un sistem și de o companie care te sprijină.

Despre mindsetul de succes

Totul se rezumă la numere și la modul de a gândi. Sunt lucruri ușor de înțeles, dar în general noi le facem complicate, pentru că nu am fost învățați să gândim așa.  Dar pentru a avea succes e nevoie să gândim diferit.

Un alt aspect extrem de important în drumul către succes este stima de sine. Soluția pe care o recomandă Alberto Ceccarelli a împrumutat-o din sport: colecționează succese, succese mici. Poate fi un telefon dat, un produs vândut. Eu cred că în interior avem o balanță cu două talgere, unul al falimentului și unul al succesului, iar în fiecare zi punem, fără să ne gândim, scame în fiecare dintre acestea… depinde de câte scame ai pus în talgerul succesului, a explicat el. E important să atragi oamenii, dar nu e suficient, a mai spus liderul din Italia, e nevoie să construiești campioni.

Alberto Ceccarelli, despre România

Am o atracție deosebită pentru Europa de Est, pentru că țările din această zonă au produs rezultate deosebite în network marketing. Însă pentru asta e nevoie ca oamenii să fie inspirați.

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. Am mai citit review-uri si articole despre Alberto Ceccarelli si intr-adevar experienta lui este recunoscuta de mai multi lideri din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar