Ai o relație proastă cu timpul?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

RomeoCretuPentru că timpul este una dintre resursele importante în general, dar mai ales în network marketing, îți recomandăm de data aceasta un curs de management al timpului, semnat Romeo Crețu, și care va avea loc în 15 noiembrie 2014, între orele 8.30 – 17.00, la Connect Hub în Bucureşti.

Calitatea timpului folosit se măsoară în alocarea lui spre ceea ce contează cu adevărat pentru tine. De aici pornește cursul. Și ajunge la un plan de acțiune pentru gestionarea eficientă a timpului tău. Astfel încât să te poți bucura cu adevărat de viață.

Subiectele pe care vei putea lucra împreună cu Romeo prin exercițiile incluse sunt:

–          Ce contează cu adevărat pentru tine în viața ta?

–          Timpul dat și timpul luat

–          Cum alegi ceea ce e cu adevărat important pentru tine?

–          Cum prioritizezi activitățile tale în funcție de importanța și urgența lor?

–          Cum menții concentrarea pe ceea ce ai de făcut?

–          Cum te disciplinezi în ceea ce faci?

–          Cum estimezi și cum măsori timpul alocat activităților?

–          Cum creezi extra-timp?

Dacă nu ai fost încă la niciun curs cu Romeo Crețu, îți spunem noi că stilul și umorul său te vor cuceri din prima secundă, pentru că vei avea parte de prezentări, dar și de exerciții de grup, individuale, multe glume și surprize. Recomandarea noastră? Nu ne crede pe cuvânt, ci mergi să vezi!

Află mai multe despre cursul “O secundă! – Managementul timpului” și rezervă-ți un loc pe site-ul 2minute.ro

Romeo Crețu este trainer acreditat CNFPA, coach acreditat EuCF, autor și profesor în cadrul Universității București – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, master Comunicare Corporativă.

Romeo Crețu: “Sunt dezvoltator de oameni dedicat lucrului cu oameni și companii care doresc să obțină rezultate sănătoase pe termen lung. Mi s-a oferit acest dar în această viață și l-am transformat într-o oportunitate de a mă schimba pe mine și, implicit, ceea ce este în jurul meu.
Utilizez o gamă largă de metode de lucru (training, coaching, NLP și practici spirituale) care mă ajută să aleg metoda potrivită pentru obținerea rezultatului dorit de către client.
Sunt alături de oameni și companii de aproape 20 de ani.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar