Aflați unde pot fi găsiți liderii

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Richard B. Brooke, un lider cu experiență de 35 de ani în domeniul de network marketing, este autorul primului articol pozitiv despre această industrie apărut pe coperta unei publicații. Este vorba despre un articol publicat de SUCCESS Magazine în 1992, scrie Business For Home.

Iată câteva ponturi pentru și despre lideri dintr-un articol al lui Richard B Brooke, Caută lideri… oriunde.

Liderii fac lucrurile să se întâmple în rețeaua ta

Ei nu produc mari rulaje, dar sunt urmați de zeci, sute de oameni care, împreună, chiar fac rulaje. Ca să vă construiți un imperiu, concentrați-vă permanent pe atragerea liderilor, identificarea lor din mulțime și păstrarea acestora. Pentru a face acest lucru trebuie ca dvs. înșivă să fiți puternic și să îi puteți atrage. Liderii nu sunt atrași de acel tip de înflăcărare de moment, doar când aduc un partener nou. Sunt atrași de cei care demonstrează că sunt într-adevăr dedicați, ale căror acțiuni și entuziasm sunt constante indiferent de împrejurări și obstacole.

Unde pot fi găsiți liderii?

Nu în anumite locuri, ci oriunde. Liderii sunt peste tot. Dvs. unde ați fost? V-ați decis să începeți un proiect de network marketing înscriindu-vă pe o listă de așteptare pe un site de lideri MLM? Greu de crezut.

Probabil aveați o activitate care nu avea legătură cu network marketingul. Liderii sunt peste tot. Nu este atât de important unde îi găsiți, ci cum îi identificați dintre oamenii pe care îi sponsorizați. Dacă ați sponsorizat 20 – 30 de oameni, probabil că ați găsit deja 2-3 lideri. Poate că nu i-ați identificat.

Primul loc în care găsiți lideri este un grup de distribuitori. Înregistrați 20 – 30 și tratați-i pe fiecare ca  și cum el ar fi următorul dvs. mare lider. Priviți-i astfel. Vorbiți cu ei astfel. Cereți-le să facă lucruri așa cum ați face-o în cazul unor lideri. Dați-le responsabilități. Aveți așteptări pe măsură. Ei vă vor privi și vor răspunde la fel. Jucați-vă bine partea dvs.

Teste acide

Adesea, o persoană va semăna, va vorbi și chiar va fi un lider în alte domenii. Acest lucru nu înseamnă că va fi liderul pe care îl căutați dvs. Puteți afla însă care este potențialul său punându-l în fața unor provocări. Spre exemplu, cereți-i să completeze în 24 de ore o listă de 50 de poteniali parteneri – nume, oraș, ocupație. Sau cereți-i să programeze câteva întâlniri, în 48 de ore, cu oameni cărora să le prezentați proiectul dvs.

Dacă face ceea ce i-ați cerut aveți o persoană cu care ar trebui să lucrați. Aveți pe cineva care răspunde cerințelor dvs. de leadership. Aveți pe cineva care conduce prin propriul exemplu. Aveți pe cineva în acțiune. Continuați să îi oferiți provocări.

Inspirație

Liderii vor să facă parte dintr-o echipă puternică. Vor să facă diferența. Vor să concureze. Vor recunoaștere. Vor să bată recorduri.

Dvs. va trebui să stabiliți regulile jocului și să îi provocați să câștige, nu neapărat să concureze cu altcineva, pur și simplu să câștige. Dați-le targeturi și arătați-le care este recompensa dacă le ating. Țineți jocul în fața lor, astfel încât să îl poată vedea cu ochii minții și ai inimii. Faceți astfel încât să rămână în joc chiar dacă ratează.

Asigurați-vă că o parte din joc este jocul lor. Care sunt valorile lor? Ce vor să realizeze pentru ei înșiși și pentru cei dragi? Jobul dvs. ca antrenor este să îi țineți conectați la aceste note care îi inspiră. Puteți face acest lucru învățându-i să se automotiveze, învâțându-i arta viziunii și a automotivației… ceva ce tind să facă în mod natural, dar să învețe arta de a o face pentru ei, dar și pentru alții.

Sursa: Business For Home

Foto: educationthroughleadership.com

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar