Află secretele cafelei Sisel International

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

ceascaVeste bună pentru iubitorii de cafea. Din noiembrie, Sisel International a introdus în portofoliul său și cafeaua. Și nu orice fel de cafea. Sisel KAFFÉ utilizează numai boabe de cafea din soiul panamez premium boquete gesha. Acest soi de cafea renumit este cultivat într-un climat unic, în care există o combinație perfectă de expunere la radiațiile solare de la mare altitudine, acoperire de nori și umiditate.

Iată și câteva din secretele cafelei Sisel. Boabele de cafea sunt culese cu mâna, deoarece acestea se coc adesea pe rând. Spre deosebire de recoltarea automatizată, culesul manual durează mai mult, însă, în acest mod, boabele nu vor fi verzi și amare.

Boabele sunt spălate și sunt lăsate la fermentat în apă maxim 72 de ore, înainte de a se îndepărta pulpa. Semințele verzi sunt apoi uscate la soare până la trei săptămâni, fiind astfel pregătite pentru amestecare.

În Sisel KAFFÉ se regăsesc loturi de boabe din diferite localități de top din Panama, toate culturile însă beneficiind de soluri argiloase îmbogățite cu cenușa vulcanică a străvechilor vulcani din zonă.

Cafeaua Sisel vine cu o combinație proprie de ingrediente, care promovează sănătatea și starea de bine: Chaga (conține vitamine din complexul B, flavonoide, fenoli, minerale și enzime, care fortifică sistemul imunitar și sistemul digestiv), Bacopa (previne pierderea memoriei, degenerarea cerebrală și oxidarea), Gotu Kola (utilizată pentru tratarea anxietății, febrei, afecțiunilor inflamatorii și a congestiei respiratorii) și binecunoscuta Ganoderma.

O dată cu lansarea cafelei, Sisel International a pus la dispoziția partenerilor și a clienților săi și un filtru de cafea, însă doar pentru o perioadă limitată. În acest moment, pot fi comandate trei tipuri de cafea instant (Latte, Mocha și Black), urmând să fie introduse și cafeaua neagră Sisel măcinată și capsulele de cafea neagră Sisel.

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar