Afacerile multilevel si network marketing, interzise in Bahrain

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
Zayed Al ZayaniMinistrul Industriei şi Comerţului din Bahrain

Zayed Al Zayani
Ministrul Industriei şi Comerţului din Bahrain

Ministerul Industriei şi Comerţului din Bahrain a emis un edict prin care interzice marketingul în reţea şi multinivel. Cauza o constituie reclamaţiile din ce în ce mai numeroase ale consumatorilor.

“Multilevel şi network marketingul încalcă regulile şi legile, în special legea privind protecţia consumatorului”.

— Senan Ali Al-Jabery, Director pentru protecţia consumatorului

Potrivit Bahrain News Agency, conceptual de multilevel şi network marketing constă în a convinge o persoană să cumpere un produs şi apoi să determine alte persoane să cumpere acel produs, ceea ce face ca lanţul să se extindă. Primul cumpărător obţine mai multe comisioane dacă aduce mai mulţi membri în reţeaua sa şi îşi creşte volumul de vânzări.No MLM

Al Jabery declară că au fost contactate mai multe companii de profil şi au fost rugate să-şi adapteze activitatea şi să se conformeze edictului ministerial. De asemenea, Camera de Comerţ şi Industrie a Bahrainului a fost atenţionată să determine sectorul comercial să se conformeze cu această interdicţie. Mai mult decât atât, hotelurile şi firmele care închiriază săli de conferinţă au fost avertizate să nu permită desfăşurarea de întâlniri care promovează aceste două practici de marketing în sălile lor.

Sursa: bna.bh

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar