Adolescenta care a lansat o companie de 250 de milioane de dolari

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

our-story-2 Nu în fiecare zi o nouă companie ajunge să încaseze 250 de millioane de dolari într-un an, dar și mai rar se întâmplă ca această societate să fie lansată de un copil de 14 ani.

Bella Weems, din Chandler, Arizona, are acum 17 ani, dar avea doar 14 atunci când a creat ideea de Origami Owl – o companie de vânzări directe de bijuterii care conectează asociații independenți (denumiți “designeri”) cu cumpărătorii.

După lansarea în 2010, Origami Owl a crescut rapid într-o afacere de multe milioane de dolari, atrăgând mii de designeri la nivel național, și este de așteptat să aducă încasări enorme de 250 de millioane de dolari în acest an.

Bella spune că ideea i-a venit după ce le-a cerut părinților ei să primească o mașină la aniversarea ei de 16 ani. I-au spus că ea ar trebui să-și câștige singură mașina, probabil începând o afacere, așa că a început să facă brainstorming de idei pentru a-și câștiga banii și a decis să facă și să vândă bijuterii.

Părinții ei egalau cei 350 de dolari pe care ea îi câștiga din babysitting, iar ea și-a înscris prietenii în calitate de cumpărători. Apoi, a început să-și vândă produse bijuteriile marca proprie, care se cheamă acum medalioane de zi – cu fiecare ocazie, inclusiv la petrecerile acasă, buticuri și expoziții locale de bijuterii.

“Am crezut întotdeauna că poți să faci tot ce-ți pui în minte”, scrie Bella pe site-ul ei. “Cu un scop în minte, mi-am petrecut ore găzduind petreceri cu bijuterii, în loc să mă distrez cu prietenii” și, în cele din urmă, “produsele au început să se vândă de la sine” a declarat Bella pentru Forbes.

În 2011, compania a adoptat o platformă de vânzări directe, și a încasat aproximativ 280 000 $. În anul următor, vânzările s-au multiplicat cu 86…

Sursa: Daily Mail

Foto: Origami Owl

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar