Adam si Melannie Green, Ambasadori Xocai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Adam Paul Green si Melannie Green sunt distribuitori fondatori si Ambasadori Xocai (MXI Corp).  Din 2005, cei doi au castigat peste 3 milioane de dolari cu Xocai si produsele din ciocolata speciala a acestei companii si au construit o retea puternica de peste 65.000 de distribuitori. Vedeti mai jos cateva din raspunsurile date pentru Business For Home, intr-un interviu acordat recent lui Ted Nuyten.

Adam Green isi aminteste ca, provenind dintr-un mediu de afaceri traditional, credea ca MLM-ul este o prostie. Cel care i-a schimbat parerea despre network marketing a fost partenerul sau de afaceri Jeremy Reynolds. “Il respectam atat de mult incat i-am spus ca o seara o sa imi tin pentru mine parerile negative despre MLM si am sa particip la o prezentare a afacerii.”

Cum a reusit sa aiba succes cuplul Green? “Am reusit in MLM pentru ca muncesc mult in fiecare zi. Am facut o multime de greseli si inca nu sunt perfect, dar invat din greselile mele.”, a explicat Adam, iar sotia sa a adaugat: “E greu. Vei vrea sa renunti, dar nu poti si nu o vei face pentru ca vei avea viziune si vei intelege ca nu e vorba doar de succesul familiei tale, ci de intreaga echipa de parteneri.”

Ce ii sfatuieste Adam Green pe cei noi in network marketing, in general?  “Sa stea departe de network marketing! Glumesc. Network marketingul e distractiv si vine cu recompense incredibile. Mi-as dori doar sa inteleaga mai multi oameni ce presupune si ca si mai multi oameni, avand aceasta informatie, sa faca ceea ce e necesar pentru a-si atinge scopurile. Ii sfatuiesc sincer pe cei nou-veniti in acest domeniu sa isi controleze asteptarile, sa fie sinceri cu ei insisi, sa aiba obiective realiste zilnice, saptamanale si lunare, nu doar sa inteleaga ce e de facut, ci sa si faca. Simt ca e o ruptura in cazul multor oameni intre ceea ce isi doresc si ceea ce fac pentru a-si atinge aceste visuri. Uneori imi doresc ca oamenii sa nu inceapa un asemenea proiect daca nu intentioneaza sa il duca pana la capat si sa ii acorde intreaga atentie. Sincer. Mi-as mai dori ca oamenii cu atitudine negativa sa stea departe de MLM, dar ca in orice industrie sunt intotdeauna si cateva mere putrede.”

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentariile sunt inchise.

NEWSLETTER
* = câmp necesar