Actiunile Herbalife scad in urma unor acuzatii ca ar fi o schema piramidala

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Acțiunile Herbalife Ltd. au scăzut dramatic în cadrul tranzacțiilor de miercuri și joi, în urma unor informații conform cărora administratorul de fonduri speculative William Ackman vinde acțiunile companiei, deoarece crede că Herbalife este o schemă piramidală. Acțiunile Herbalife au scăzut cu peste 12% miercuri, când au închis ședința la 37,34$. Joi, prețul acțiunilor a scăzut cu 9,8 procente (3,64$), la 33,70$, conform Equities.com. Acțiunle Herbalife și-au pierdut mai mult de jumătate din valoare de la maximul atins în luna aprilie, de 73$, potrivit CNBC.com.

Ackman, fondator și CEO al Pershing Square Capital Management L.P., a dezvăluit faptul că are o anumită poziție referitoare la Herbalife. Un reprezentant al Pershing a confirmat informația, dar nu a putut oferi mai multe detalii.

Herbalife vinde produse nutriționiste și pentru slăbit printr-o rețea globală de distribuitori. Michael Johnson, CEO-ul Herbalife, a spus în cadrul unei declarații de presă că acuzațiile conform cărora Herbalife este o schemă piramidală sunt false.

”Nu vă lăsați înșelați: Anunțul de azi nu este despre modelul de afaceri al Herbalife. Este despre modelul de afaceri al lui Ackman”, a declarat Johnson.

 

Iti place articolul? Da-i Share:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar