A incetat din viata legenda Amway Jim Dornan

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Jim Dornan, unul dintre cei mai bine plătiți oameni din industria de network marketing, a încetat din viață pe 6 august, după o luptă lungă cu cancerul. O adevărată legendă în industrie, Jim Dornan avea nivel de Coroană Ambasador Fondator în Amway, cu o rețea impresionantă internațională, și a fondat sistemul educațional Network 21.

“Deși avea organismul slăbit, credința în Dumnezeu i-a rămas puternică până la final, la fel și speranța într-un viitor mai bun”, a postat Jeff Neuber, CEO Network TwentyOne International pe blogul lui Jim.

Jim și Nancy Dornan s-au alăturat Amway în 1970, iar după primul an Jim s-a retras de la locul de muncă, la vârsta de 25 de ani. Ambii au absolvit la Universitatea Purdue, Jim, cu o diplomă în inginerie aeronautică și Nancy în  învățământul special. Jim era angajat ca inginer aeronautic la McDonnell Douglas când au văzut prima dată afacerea.

Au început să construiască serios afacerea din 1974, unul dintre principalele motive fiind nașterea fiului lor Eric cu un handicap sever.

În luna iulie 2013, figurau la poziția 17 în topul câștigurilor din network marketing realizat de Business For Home, fiind pe locul 5 între dezvoltatorii de afacere Amway.

Network 21 a apărut ca o necesitate pentru instruirea și suportul distribuitorilor în creșterea afacerii Amway. Sistemul a fost fondat în 1989 de către Jim și Nancy Dornan, bazându-se pe cei 20 de ani de experiență ca distribuitori Amway, inițial pentru a sprijini rețeaua lor Amway din Statele Unite și Australia. Acum Network 21 operează în mai mult de 35 de țări de pe 4 continente, în 25 de limbi și este considerată una dintre cele mai mari organizații legate de Amway din lume. În România, mii de parteneri independenți Amway au beneficiat de sistemul de pregătire Network 21 sau de alte două sisteme – Planet Program International, fondată în 2007 de Albert Schermacher și Beatrice Rinalda, și cel pus la punct de Max Schwarz, “Max Club”.

Organizația Network 21 a fost și subiectul unor controverse. În 1997, a fost subiectul unui documentar polonez, la fel de controversat, “Welcome to life!” (Bine ați venit la viață!), descris în presă ca fiind un “film de groază despre spălarea creierului”.

În 2007, Departamentul de Comerț și Industrie al Guvernului Britanic a cerut să fie interzise Network 21 și Amway, în urma investigării plângerilor de la distribuitori, privind axarea pe vânzarea cărților motivaționale și a seminariilor de vânzări, prioritar produselor Amway. Petițiile au fost ulterior respinse, după reforme majore făcute pentru a remedia greșelile de reprezentare a companiei.

Soții Dornan au desfășurat și o importantă activitate filantropică, prin care mai mult de 50.000 de copii din Africa, Asia, America de Sud și Europa sunt acum hrăniți, adăpostiți și educați, prin meritul și contribuția lor și a distribuitorilor din echipa proprie. “Acest lucru nu îl facem pentru credit”, declara Jim, fiind completat de Nancy: “Noi facem aceste lucruri pentru că trebuie să fie făcute. Noi doar încercăm să facem o diferență”.

Fiica sa Heather este nivel de Platină, iar fiul său David și soția sa Jules au atins nivelul de Diamant Fondator.

Iată finalul mesajului postat de Jeff Neuber către membrii organizației Network 21: Va rog ca in onoarea lui Jim sa continuati sa va impliniti visele pe care el ne-a inspirat sa le urmam. Ultimul lucru pe care Jim l-ar fi vrut vreodata este ca ceva sa ne distraga de la ceea ce ne dorim in viata. Jim a facut eforturi uriase pentru ca organizatia pe care a
condus-o sa fie puternica si in crestere. El a dezvoltat Lideri mari in afacerea Amway si a angajat oameni extraordinari in Network TwentyOne. Sfatul lui a fost intotdeauna “sapa-ti fantana inainte sa-ti fie sete”. Jim ar vrea ca noi sa continuam sa muncim si sa avem ce e mai bun in viata.

Surse:   http://www.jimdornansjourney.com/

http://www.businessforhome.org/2013/07/

http://www.amwaywiki.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Dornan

Iti place articolul? Da-i Share:

Comentarii (2)

  1. BabaTeodora

    O doamne …am fost in amwai

  2. BabaTeodora

    O d-ne am fost on amwai…o sa-i iubesc pe Jim si Nanci Dornan forever….D-zeu sa fie cu Jim acolo in vesnicii !!@!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER
* = câmp necesar